ΑΣΕΠ: Οι οριστικοί πίνακες για την ΑΣΕΠ 6Ε/2018 θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Παρασκευή 05.04. 2019 έως και την πάροδο της Δευτέρας 15.04.2019.

Δημοσιεύθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Ε/2018 (ΦΕΚ.15/19.04.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Α. Φλέμιγκ» (Υπουργείο Υγείας) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, η οποία προκηρύχθηκε ως εξής:

Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Νομικής με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο ή στο δημόσιο δίκαιο” [κωδικός θέσης: 10001].

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας, όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέου, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Έχουν αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέου καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Δημοσιεύθηκε τμήμα των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 6Κ/2018 στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις αφορούν 31 μόνιμους υπαλλήλους – κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ – στα Καταστήματα Κράτησης, του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.