ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ : Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Νοεμβρίου 2019. Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις και προσλήψεις ΑΣΕΠ.

ΕΥΑΘ: Αιτήσεις για νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Ημερομηνίες

Ανακοίνωση εκδόθηκε και για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης ειδικοτήτων, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, TE Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών Οχημάτων.

Τρέχουν» οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 37/4-10-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 75 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

ΑΣΕΠ: 55 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις εργασίας σε πέντε περιοχές

Την ίδια ώρα, έχουν ανακοινωθεί προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων.

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Νοεμβρίου 2019

Η πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ θα γίνει από 25 έως 26 Νοεμβρίου 2019

Επίδομα θέρμανσης δικαιούνται:

– Άγαμοι με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 12.000 ευρώ και περιουσία 130.000 ευρώ.

– Έγγαμοι με εισόδημα 20.000 ευρώ και περιουσία 250.000 ευρώ.

– Μονογονεϊκές οικογένειες με εισόδημα 22.000 ευρώ και περιουσία 250.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εισοδήματα αυτά προσαυξάνονται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο του δικαιούχου.

Για τις περιοχές (τις λεγόμενες «κλιματικές ζώνες») που βρίσκονται στη λεγόμενη Α’ Ζώνη, η ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης είναι από 2.000 έως 2.500 λίτρα.

Στη Β’ Ζώνη η ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης είναι από 1.200 έως 1.400 λίτρα.

Στη Γ’ Ζώνη η ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης είναι από 640 έως 800 λίτρα.

Στη Δ’ Ζώνη η ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης είναι από 400 έως 500 λίτρα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.