ΑΣΕΠ : Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την 2Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/18.3.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Η προκήρυξη για 187 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (167) και τον ΟΠΕΚΕΠΕ (20) στις ειδικότητες: ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Γεωπόνων (Φυτικής Παραγωγής), ΠΕ Κτηνιάτρων, ΠΕ Ιχθυολόγων, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γεωργικού – Κτηνοτροφικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, η οποία προηγούνταν αυτής του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρότι έχει σταλεί εδώ και καιρό για την τελική έγκριση, δεν έχει επιστρέψει ακόμη από το ίδιο το υπουργείο.

–2.909 μόνιμες θέσεις στους δήμους, στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» , αναμένεται να ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τα μέσα Μαΐου.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Τέλος, όπως ήδη ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, «Πάσης φύσεως προθεσμίες για υποβολή αιτήματος ή διοικητικής προσφυγής ενώπιον της διοίκησης αναστέλλονται από τις 11.3.2020 για δύο (2) μήνες.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να συντέμνεται ή να παρατείνεται κατά περίπτωση, εφόσον παραμένει άμεσος ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού COVID -19 και πάντως όχι πέραν της 31ης.12.2020.»

Σε ρυθμούς κορωνοϊού κινείται και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), καθώς εφαρμόζει τηλεργασία και εκ περιτροπής εργασία, με αποτέλεσμα, καθημερινά στο κτήριο της οδού Πουλίου στους Αμπελόκηπους, να βρίσκεται κάτω από το 50% των υπαλλήλων του.

Με αυτό το δεδομένο «τρέχει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο έλεγχος για την έκδοση προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων για παλαιότερες προκηρύξεις, ενώ, καθώς οι αιτήσεις για τις προκηρύξεις γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο συνεχίζονται κανονικά.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.