Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Η εγκριτική απόφαση των υπουργείων προβλέπει ότι οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής θα εργαστούν στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠαγΟ)..

Καθηγητές φυσικής αγωγής στο Γυμναστήριο Δήμου Παύλου Μελά (Αιτήσεις έως την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου)
50 προσλήψεις στον Πειραιά (Αιτήσεις έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου)
22 προσλήψεις σε Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Αιτήσεις έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου)
Επτά πτυχιούχοι φυσικής αγωγής στην Καλαμάτα (Αιτήσεις έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου)
26 πτυχιούχοι φυσικής αγωγής στην Θέρμη (Αιτήσεις έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου)
15 συμβάσεις στον Κορυδαλλό (Αιτήσεις έως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου)
Εργασία στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την πρόσληψη 1.149 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής μέσω ΑΣΕΠ σε 114 δήμους και εποπτευόμενους φορείς τους.

Οι δήμοι που περιλαμβάνονται στην έγκριση των υπουργείων Εσωτερικών και Πολιτισμού έχουν αρχίσει ήδη να δημοσιεύουν την δική τους προκήρυξη, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την απόφαση, oι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, (Β’ 461/2021) και υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως (οχτώ) 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Η εγκριτική απόφαση των υπουργείων προβλέπει ότι οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής θα εργαστούν στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠαγΟ).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.