Διαφορετικά μάλλον θα αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια εκπαιδευτικούς που έζησαν ως ειδικότητες τη διαθεσιμότητα του 2013 με Υπουργό τον Κ. Μητσοτάκη!

Παρέμβαση του τ. αιρετού στο ΚΥΣΔΕ με τις ΣΥΝ.Ε.Κ Νεκτάριου Κορδή, σχετικά με τους 193 εκπαιδευτικούς που αναμένουν την έκδοση τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΔΕ του ΑΣΕΠ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μόνιμων διορισμών και οι προσλήψεις αναπληρωτών, ωστόσο 193 εκπαιδευτικοί που περιμένουν, εδώ και 1 χρόνο, την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΔΕ του ΑΣΕΠ, ίσως να μην προλάβουν το άνοιγμα των σχολείων.

«Είναι οι εκπαιδευτικοί που αναμένουν -1 χρόνο τώρα- την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΔΕ του ΑΣΕΠ! Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν είχαν δικαίωμα υποβολής αίτησης ως αναπληρωτές γιατί.. δεν έχουν εκδοθεί οι τελικοί πίνακες», σχολιάζει ο τ. Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής εκφράζοντας την ελπίδα πως οι πίνακες, ίσως ανακοινωθούν την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Ν. Κορδή:
Μετά τους μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, υπάρχει ένα “μικρό γαλατικό χωριό” που μαρτυρά την παράνοια του επιτελικού κράτους!

Σε 4 μέρες ανοίγουν οι σχολικές μονάδες για τη νέα χρονιά! Και όμως υπάρχουν 193 εκπαιδευτικοί που δεν θα προλάβουν… το άνοιγμα των σχολείων!

Είναι οι εκπαιδευτικοί που αναμένουν -1 χρόνο τώρα- την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΔΕ του ΑΣΕΠ!

Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν είχαν δικαίωμα υποβολής αίτησης ως αναπληρωτές γιατί… δεν έχουν εκδοθεί οι τελικοί πίνακες!

Είπαμε οι προσωρινοί πίνακες βγήκαν Σεπτέμβρη του 2020 και από τότε… αναμεινατε στο ακουστικό σας!

Λογικό; Για όσα έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα από το επιτελικό κράτος απόλυτα!!!

Θα μου πει κάποιος…τί τα ψάχνεις για 193 άτομα… εδώ πήραμε 11.507 μόνιμους και 24.806 αναπληρωτές!

Μα και για 1 συνάδελφο να υπήρχε ζήτημα πάλι θα ήταν πολύ σοβαρό θέμα!

Και μην ξεχνάμε ότι οι “αόρατοι” αυτοί εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να εργαστούν ούτε ως αναπληρωτές!

Ελπίζω να επικρατήσει τελικά το φιλότιμο και οι πίνακες να ανακοινωθούν τη Δευτέρα!

Διαφορετικά μάλλον θα αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια εκπαιδευτικούς που έζησαν ως ειδικότητες τη διαθεσιμότητα του 2013 με Υπουργό τον Κ. Μητσοτάκη!

Γιατί γελάτε κύριοι;

Καλή δύναμη σε όλους και όλες!

Δεν θα τους αφήσουμε να μας τρελάνουν!

Νεκτάριος Κορδής

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.