ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2019-2020-Κοινωφελής εργασία. Για τις προκηρύξεις - προσλήψεις ΑΣΕΠ, πότε θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2018.

ΑΣΕΠ : Ειδήσεις για προκηρύξεις 3Κ/2018

Οι Αιτήσεις Θεραπείας, που γίνοναι αποδεκτές, μεταβάλλουν γεωμετρικά τον πίνακα διοριστέων.

Οι μεταβολές αυτές προκαλούν “ντόμινο” στον τόπο διορισμού των επιτυχόντων.

Δηλαδή, είναι πιθανό, δεκάδες διοριστέοι να αναγκαστούν να αλλάξουν υπηρεσία διορισμού από μία και μόνο αλλαγή στον πίνακα διοριστέων – που προήλθε από “δικαιωμένη” Αίτηση Θεραπείας.

Στη νέα περιπέτεια της ΑΣΕΠ 3Κ οι διοριστέοι έχουν μηδενική ευθύνη.

Όλες οι ειδήσεις για τις αιτήσεις στο εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ

Χιλιάδες δικαιούχοι θα εισπράξουν το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο oaed.gr.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία – Παράταση

Ξεκινά το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που θα αφορά συνολικά 35.000 ανέργους και θα στοχεύει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μακροχρόνιας ανεργίας, αλλά και στην επανασύνδεση των μακροχρόνια ανέργων με την αγορά εργασίας.

Η απασχόληση θα είναι (κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ) με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και θα παρέχεται με τη μορφή έργων με συγκεκριμένα παραδοτέα.

Μάλιστα, τα έργα αυτά δεν θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων των δήμων, όπως είναι για παράδειγμα η αναβάθμιση υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση μεγαλύτερου πλήθους κατοίκων κ.ά.

Είναι δε ενδεικτικό πως προκειμένου να διευκολυνθούν οι άνεργοι και να μπορέσουν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας μέσω του εν λόγω προγράμματος πρόκειται να συμμετάσχουν και σε ειδικές δράσεις κατάρτισης.

Όλα τα προγράμματα ΟΑΕΔ στο βίντεο που ακολουθεί:

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.