ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ. Πότε θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το επίδομα ΚΕΑ Αυγούστου 2019.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου θα καταβληθούν το επίδομα στεγαστικής συνδρομής σε 1.629 δικαιούχους, συνολικού ποσού περίπου 383.000 ευρώ και το επίδομα ομογενών, σε 8.656 δικαιούχους, συνολικού ποσού περίπου 304.000 ευρώ, για το μήνα Αύγουστο.

Καταβάλλεται τη Δευτέρα 26 Αυγούστου το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Ιουλίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Η πληρωμή αφορά 279.014 νοικοκυριά που περιλαμβάνουν περισσότερα από 738.000 μέλη.

Το συνολικό ποσό είναι ύψους πάνω από 33,84 εκ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Ιουλίου.

Συνολικά θα καταβληθούν 57,6 εκ. ευρώ σε 272.643 δικαιούχους-νοικοκυριά με περισσότερα από 482.000 μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Επίσης την Τρίτη 27 Αυγούστου θα καταβληθούν οι Συντάξεις και τα Επιδόματα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων μηνός Σεπτεμβρίου, σε 34.240 δικαιούχους συνολικού ποσού περίπου 10.75 εκ. ευρώ.

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επεξεργασίες του υπουργείου Ναυτιλίας για την έκδοση της νέας προκήρυξης στο Λιμενικό Σώμα.

Υπολογίζεται, ότι εντός του Σεπτεμβρίου – εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο – το Αρχηγείο του Λιμενικού θα δημοσιοποιήσει τον διαγωνισμό για την πρόσληψη 200 μονίμων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων θα διατεθεί σε απόφοιτους οποιουδήποτε τύπου Λυκείου

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Τα βασικά προσόντα, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ισχύσουν, είναι:

Απολύτηριο Λυκείου: Βαθμός τουλάχιστον 12
Ηλικία: Να μην υπερβαίνουν οι υποψήφιοι το 29ο έτος

Ύψος: Τουλάχιστον 1,70 μ. (για άνδρες και γυναίκες)
Ξένες γλώσσες: Καλή γνώση μιας γλώσσας
Στρατός: Εκπληρωμένη θητεία (για τους άνδρες)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.