ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 2019: Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο με τις αναλυτικές εκτιμήσεις για το που θα κυμανθούν οι βάσεις στις Πανελλήνιες για το 2019.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά, στο 1ο επιστημονικό πεδίο αναμένεται πτώση των Βάσεων και πιο συγκεκριμένα στη Νομική περιμένουμε πτώση κατά περίπου 50 μόρια ενώ οι χαμηλόβαθμες σχολές του πεδίου θα πέσουν πάνω από 1.000 μόρια.

Πτώση αναμένεται και στο 2ο πεδίο, όπου οι υψηλόβαθμες σχολές, όπως οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί στο ΕΜΠ, θα πέσουν γύρω στα 150 μόρια» σύμφωνα με τον κ. Στρατηγάκη.

Η γενική εικόνα των Βάσεων φέτος είναι πτωτική γιατί τα θέματα ήταν δύσκολα και τα παιδιά δεν πήγαν καλά» δηλώνει μιλώντας στο Open, ο εκπαιδευτικός, Στράτος Στρατηγάκης, και αναλύει πώς επηρεάζεται ο ακαδημαϊκός χάρτης από τις νέες σχολές που δημιουργήθηκαν

Περιμένουμε ωστόσο και εκπλήξεις με 133 νέα τμήματα στο μηχανογραφικό και καταργήθηκαν τα ΤΕΙ, οπότε δεν ξέρουμε πώς αντέδρασαν σε αυτό οι μαθητές, σημειώνει.

Πανελλήνιες βάσεις: Εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές αναμένονται φέτος όσον αφορά τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Πανελλήνιες βάσεις: Στον φετινό ακαδημαϊκό «χάρτη», περίπου το 1/4 των τμημάτων είναι άγνωστο πώς θα αποτυπωθεί στις βάσεις.

Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και η εισαγωγή περίπου 100 νέων τμημάτων στο μηχανογραφικό δελτίο αναμένεται να φέρουν ανατροπές.

Πανελλήνιες βάσεις: Οι δημοφιλείς σχολές, μετά και την περσινή πτώση, αναμένεται να πέσουν ακόμη περισσότερο, ενώ «αχαρτογράφητα νερά» κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς αναλυτές οι εκτιμήσεις βάσεων για τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβρη του 2019.

ΟΠΕΚΑ Α21 επίδομα παιδιού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.