ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ : Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Νέα κοινωφελής εργασία από τον ΟΑΕΔ - προγράμματα.

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής εργασία παράταση

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Η παράταση αποσκοπεί: στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ασύλου.

ASEP- Προκηρύξεις ΑΣΕΠ : Οι θέσεις μπορεί να προορίζονται για τον κλάδο Τελωνειακών, ωστόσο η ζητούμενη εμπειρία από την προκήρυξη δεν είναι αυτού του κλάδου. Συμμετέχουν, όπως προαναφέρθηκε, όλοι οι υποψήφιοι διοικητικών ειδικοτήτων.

Η γνώση χειρισμού Η/Υ είναι απαραίτητο πρόσθετο προσόν για τον διορισμό. Η σχετική γνώση θα πρέπει να αναφέρεται και στα 4 αντικείμενα, διαφορετικά θα απορριφθεί η αίτηση. Η διατύπωση της προκήρυξης είναι σαφής:

“Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

(α) επεξεργασίας κειμένων,

(β) υπολογιστικών φύλλων και

(γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

ASEP- Προκηρύξεις ΑΣΕΠ : Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν”.

Χρήση τίτλου σπουδών: Στο δίλημμα των υποψηφίων ΤΕ, ποιό τίτλο σπουδών να καταθέσουν (πτυχίο ΤΕΙ ή Απολυτήριο Λυκείου), η απάντηση είναι σαφής:

Αυτόν που έχει το μεγαλύτερο βαθμό και άρα δίνει τα περισσότερα μόρια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.