ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ που έρχονται και ποια τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2018.

Υπενθυμίζεται ότι πρόθεση για έκδοση σχετικής προκήρυξης είχε στα σκαριά και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπ. Εργασίας
Στις 10 Ιουνίου, λίγο πριν την κυβερνητική αλλαγή και το «πάγωμα» προσλήψεων, προκηρύχθηκαν οι ειδικές θέσεις του ν. 2643/1998 για την πρόσληψη 341 μονίμων στα ΚΚΠ της χώρας

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα διευκρινιστεί αν σχετική προκήρυξη θα έχει τα ίδια «χαρακτηριστικά» ή θα ενεργοποιηθούν τροποποιήσεις στα κριτήρια του διαγωνισμού.

«Στόχος του υπουργείου», όπως είχε επισημάνει από το βήμα της Βουλής «είναι η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εποπτευόμενων δομών και ιδρυμάτων, ώστε οι διοικήσεις και οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να επικεντρωθούν στο δύσκολο έργο τους και να μην αναλώνονται σε ατέρμονες προσπάθειες επίλυσης διαχειριστικών γρίφων…».

Η υφυπουργός Εργασίας τοποθετήθηκε επί του θέματος και κατά τη διάρκεια συνάντησης με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε προχωρήσει καθόλου την διαδικασία πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, ενώ δεν υπάρχει καν η νομική δυνατότητα πρόσληψης συμβασιούχων».

Δείτε τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2018.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.