ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 3Κ: Διαβάστε τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και τις τελευταίες ειδήσεις για την προκήρυξη 3Κ και προκήρυξη 5Κ/ 2019. Αιτήσεις.

Με το άρθρο 14 του διυπουργικού νομοσχεδίου λύνεται το πρόβλημα διοριστέων ΟΤΑ διοριστέους της προκήρυξης 3Κ/2018, που δεν μπορούσαν να διορισθούν εξαιτίας καθυστερήσεων, λόγω του όγκου των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να απολέσουν ειδικά κριτήρια έως την έναρξη της διαδικασίας διορισμού τους.

Στο ΑΣΕΠ, πάντως, διατηρούν επιφυλάξεις κατά πόσο δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο της 3Κ, σύμφωνα με το οποίο σε πολλές αιτήσεις υπήρχαν λάθη είτε μοιραία (αποκλεισμός) είτε αβλεψίες των υποψηφίων που επέφεραν μείωση των μορίων.

Το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με έγκυρες ππληροφορίες, έχει ολοκληρώσει τον πίνακα κατάταξης για τις κατηγορίες ΠΕ και ΥΕ και είναι έτοιμο να δημοσιοποιήσει τα ονόματα.

Αν η δημοσιοποίηση γίνει εντός του Αυγούστου αυτή θα είναι νωρίτερα από τις 15 του μήνα.

Μοναδικό “αγκάθι” για την ανάρτηση των ονομάτων είναι η κορύφωση των καλοκαιρινών αδειών και το γεγονός ότι η Ανεξάρτητη Αρχή αποφεύγει, συνήθως, να εκκινεί διαδικασίες εντός του Αυγούστου.

Οριστική είναι η απόφαση του ΑΣΕΠ για την διεύρυνση του αριθμού των υποψηφίων που θα στείλουν δικαιολογητικά για την προκήρυξη 2Κ/2019 (1.116 μόνιμες θέσεις στην Υγεία).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.