ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Από το ΑΣΕΠ αναμένονται 5.250 προσλήψεις εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης εντός του 2020. Όσον αφορά τη ζήτηση, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 150.000 υποψήφιους.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2020 : 2.858 μόνιμες θέσεις για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η συγκεκριμένη προκήρυξη στην οποία αναφέρθηκε πριν μερικές ημέρες και ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στη διαδικασία της επεξεργασίας, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ. Αναμένεται να εκδοθεί κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο, ώστε να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις εντός του 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Θα προσληφθεί προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης: ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ
Οι θέσεις αφορούν 270 δήμους σε όλη τη χώρα

Προβλέπεται ειδική εμπειρία με έξτρα μοριοδότηση για τους υπηρετούντες συμβασιούχους στο πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ εντός 15ημερης προθεσμίας.

240 μόνιμες θέσεις Σωφρονιστικών Υπαλλήλων

Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η δεύτερη προκήρυξη που θα βγει από το ΑΣΕΠ. Η επεξεργασία της προκήρυξης βρίσκεται στο τελικό στάδιο σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκεται για διαγωνισμό 240 μόνιμων θέσεων στο Καταστήματα Κράτησης της Δράμας. Οι θέσεις έχουν ζητηθεί από το Υπουργείο Προστασία Πολίτη για τις φύλακες Δράμας και αφορούν ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ που θα εργαστούν ως Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι.

Θα προσληφθούν -κυρίως- υπάλληλοι των ειδικοτήτων:

ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκου
ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
ΤΕ Υγείας Πρόνοιας
ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
ΔΕ Φύλαξης
ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης

Η πρώτη προκήρυξη για το 2020 θα είναι αυτή για την πρόσληψη εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για προκήρυξη αντίστοιχη με αυτές της Ειδικής Αγωγής που δεν έχει συγκεκριμένο αριθμό επιτυχόντων αλλά δημιουργείται πίνακας κατά σειρά επιτυχίας με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, αναμένονται 5.250 προσλήψεις εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης εντός του 2020. Όσον αφορά τη ζήτηση, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 150.000 υποψήφιους.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Την καταβολή κρατικών ενισχύσεων 10,43 εκατ. ευρώ σε επιτραπέζια ροδάκινα, νεκταρίνια, 6,45 εκατ. ευρώ σε αμύγδαλα και 2,4 εκατ. ευρώ στα καπνά ενέκρινε με απόφασή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.