ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2020: Η διαχείριση των ενστάσεων είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, δεδομένου ότι ακολουθείται συγκεκριμένη πρακτική. Δηλαδή, εξέταση, αιτιολογημένη απάντηση, σύνταξη mini έκθεσης.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2019 ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Αυτή τη στιγμή δεν είναι είναι εφικτό να υπολογίσει κανείς ποιες πιθανές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ θα προκαλέσει η εξέταση των ενστάσεων της 3ΕΑ/2019.

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι ένα σημαντικό κομμάτι του μηχανισμού της οδού Πουλίου θα πέσει πάνω στην συγκεκριμένη προκήρυξη.

Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε όλες οι διεκπεραιώσεις να συντελεστούν εντός ορίων.

Αν θα καταγραφούν χρονικές αποκλίσεις αυτές δεν αναμένεται να αφορούν στη δημοσιοποίηση νέων διαγωνισμών, αλλά στην έκδοση αποτελεσμάτων παλαιότερων προκηρύξεων.

Έντονο “πονοκέφαλο” στα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ προκαλεί ο πρωτόγνωρος αριθμός ενστάσεων που υποβλήθηκε για την προκήρξη 3ΕΑ/2019 (Ειδική Αγωγή).

Πηγή της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής έλεγε στο workenter.gr ότι ο όγκος των ενστάσεων, (πάνω από 3.000), αν και δεν θα επηρεάσει καταλυτικά την πρόοδο στην έκδοση νέων προκηρύξεων, θα φέρει το ΑΣΕΠ στα όριά του.

Πράγματι, η διαχείριση των ενστάσεων είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, δεδομένου ότι ακολουθείται συγκεκριμένη πρακτική. Δηλαδή, εξέταση, αιτιολογημένη απάντηση, σύνταξη mini έκθεσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.