ΠροκήρυξητουΕλληνικού Κτηματολογίουγια την πλήρωση72θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, τηςΕΑΓΜΕγια την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και τουυπουργείου Τουρισμούγια την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας.

Στα «σκαριά» έχει το ΑΣΕΠ έξι νέες προκηρύξεις που θα αφορούν 1.062 μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία και φορείς του Δημοσίου
Μπαράζ νέων προσλήψεων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα αναμένεται το προσεχές διάστημα, αφού το ΑΣΕΠ έχει στα «σκαριά» έξι νέες προκηρύξεις για 1.062 νέους δημόσιους υπαλλήλους.Οι νέες αυτές προκηρύξεις επεξεργάζονται ήδη από το επιτελείο του ΑΣΕΠ ώστε να πάρουν σειρά για αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Οι μόνιμες προσλήψεις θα αφορούν, μεταξύ άλλων, την στελέχωση τριών υπουργείων και συγκεκριμένα του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Τουρισμού και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Επιπλέον, προβλέπονται 115 μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζατης Ελλάδος, τοΕλληνικό Κτηματολόγιο, την ΕΥΑΘ και τηνΕΑΓΜΕ

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι το ΑΣΕΠ έχει ήδη δημοσιεύσει και «τρέχει» τρεις προκηρύξεις που αφορούν 547 μόνιμες προσλήψεις σε οκτώ φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τηνπροκήρυξη 8Κ/2021του ΑΣΕΠ, που είναι σε πλήρη εξέλιξη και αφορά 120 μόνιμες θέσεις στον ΟΑΕΔ τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά, καθώς και για τηνπροκήρυξη6Ε/2021του ΑΣΕΠ, η οποίαθα δέχεται αιτήσεις από τις4 Νοεμβρίου 2021 και αφορά την πλήρωση συνολικά 11 θέσεων σε πέντε φορείς του Δημοσίου.

Επιπλέον, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έχει σταλεί και ηπροκήρυξη9K/2021του ΑΣΕΠπου αφοράτην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά416 θέσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πώς κατανέμονται οι 1.062 θέσεις εργασίας
1. Προκήρυξη τουΕθνικού Τυπογραφείουγια την πλήρωση23θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και τηςΤράπεζας της Ελλάδοςγια την πλήρωση27θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

2.ΠροκήρυξητουΕλληνικού Κτηματολογίουγια την πλήρωση72θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, τηςΕΑΓΜΕγια την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και τουυπουργείου Τουρισμούγια την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας.

3. Προκήρυξη τουυπουργείου Μετανάστευσηςκαι Ασύλου για την πλήρωση470 θέσεωνΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

4.ΠροκήρυξητηςΕΥΑΘγια την πλήρωση49θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

5.ΠροκήρυξητηςΕΛΣΤΑΤγια την πλήρωση11θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορία

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Παιδείας
Παράλληλα το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται αυτή την στιγμή και τη νέα προκήρυξη τουυπουργείου Παιδείαςπου θα αφορά την πλήρωση 277 θέσεων,σε διάφορους φορείς του υπουργείου. Συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη θα αφορά:

Υπουργείου Παιδείας:πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας,
ΕθνικήΑρχήΑνώτατηΕκπαίδευσης:πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας
Πανεπιστήμιο Κρήτης:πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας,
ΑΠΘ: πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας,
ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης: πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ,
ΑΣΚΤ:πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας:πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας,
Πολυτεχνείο Κρήτης:;πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου:πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας,
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο:πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας,
ΕΜΠ:;πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο:πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας
Γενικά Αρχεία του Κράτους: πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας,
ΔΠΘ:πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας
Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων(αρ.πρωτ. 13526/2.8.2021):πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας
Πώς θα λάβετε «εύκολη» μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ
Όπως έχει δείξει η εμπειρία μας μέχρι και σήμερα σχεδόνσε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τουςυποψηφίους να κατέχουνπιστοποιήσειςπου να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτεπιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστήείτεΠιστοποίηση της ΑγγλικήςΓλώσσας(LTE)αναγνωρισμένη από τονΑΣΕΠπου παρέχει τοGoLearnγια να τις χρησιμοποιήσει γιαμοριοδότησηστο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.