ΑΣΕΠ 3Κ/2019: Για την προκήρυξη ειδικών φρουρών. Από σήμερα (8/9) μετράει αντίστροφα η 10ήμερη προθεσμία υποβολής εντάσεων στο ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ-Προκήρυξη ειδικοί φρουροί: Με βάση την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, 1.920 επιτυχόντες θα δώσουν την τελική μάχη για τον διορισμό. Τόσοι θα κληθούν να συμμετάσχουν στην συνέχεια των διαδικασιών επιλογής. Από την κατηγορία Α΄(80%) θα είναι οι πρώτοι 1.560 επιτυχόντες. Από την Β΄ κατηγορία (20%) θα κληθούν οι 360 επιτυχόντες που προηγούνται στον πίνακα.

Σημειώστε, βήμα – βήμα, ολόκληρη την διαδικασία:

Υποβολή εντάσεων (αρχίζει από 8/9 και για 10 μέρες)
Κύρωση πινάκων βαθμολογίας
Υγειονομικές – Ψυχοτεχνικές εξετάσεις για 1.920 υποψηφίους (Η αρχή γίνεται με έκδοση Υγειονομικού Δελτίου στα Αστυν. Τμήματα – Διαβάστε προσεκτικά τις σελίδες 16-18 της προκήρυξης)
Αθλητικές δοκιμασίες (Για όσους περάσουν το προηγούμενο στάδιο – Διαβάστε προσεκτικά την σελίδα 19 της προκήρυξης)
Ανακοίνωση πίνακα προσληπτέων
Διορισμός

ΑΣΕΠ-Προκήρυξη ειδικοί φρουροί: Στην τελική ευθεία εισέρχεται, πλέον, η διαδικασία για την επιλογή των 1.500 διοριστέων στην ΕΛ.ΑΣ, μετά την ανακοίνωση των πρώτων βαθμολογιών.

Πρόθεση του Αρχηγείου είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Από σήμερα (8/9) μετράει αντίστροφα η 10ήμερη προθεσμία υποβολής εντάσεων στο ΑΣΕΠ. Σημειώστε ότι η ένσταση θέλει παράβολο 20 ευρώ.

Για την υποβολή των ενστάσεων – όσοι τις υποβάλλουν – μπορούν να ζητήσουν επίσημα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ για τα μόρια άλλων συνυποψηφίων τους.

Η ένσταση υποβάλλεται στην διεύθυνση: «Α.Σ.Ε.Π. Ένσταση για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Ειδικών Φρουρών Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 11 510»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.