Γνώση χειρισμού Η/Υ: Ακολουθείτε τον ίδιο ακριβώς δρόμο, μόνο που εδώ εννοείται πως δεν απαιτείται μετάφραση. Δηλαδή: Φωτοτυπία του πρωτότυπου - επικύρωση της φωτοτυπίας από δικηγόρο - ξανά φωτοτυπία της επικυρωμένης φωτοτυπίας - διατήρηση στο αρχείο σας της επικυρωμένης φωτοτυπίας σαν να είναι πρωτότυπη.

Πτυχία γνώσης ξένων γλωσσών: Βγάλτε φωτοτυπία το πτυχίο της ξένης γλώσσας. Ζητήστε να σας κάνουν μετάφραση. Βγάλτε φωτοτυπία και την μετάφραση. Επικυρώστε τις δύο αυτές φωτοτυπίες τις οποίες μετά κρατάτε στο αρχείο σας σαν πρωτότυπες. Για να μην κάνετε κάθε φορά την ίδια διαδικασία, (δηλαδή, φωτοτύπηση των πρωτότυπων και επικύρωση από δικηγόρο), ξαναφωτοτυπείτε τις επικυρωμένες φωτοτυπίες και τις στέλνετε στο ΑΣΕΠ όποτε σας ζητείτε.

Γνώση χειρισμού Η/Υ: Ακολουθείτε τον ίδιο ακριβώς δρόμο, μόνο που εδώ εννοείται πως δεν απαιτείται μετάφραση. Δηλαδή: Φωτοτυπία του πρωτότυπου – επικύρωση της φωτοτυπίας από δικηγόρο – ξανά φωτοτυπία της επικυρωμένης φωτοτυπίας – διατήρηση στο αρχείο σας της επικυρωμένης φωτοτυπίας σαν να είναι πρωτότυπη.

Σημαντικό: Ποτέ δεν αποστέλλετε πρωτότυπα πιστοποιητικά γνώσης ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στην λίστα του ΑΣΕΠ μεγιστοποιούν πλέον τις πιθανότητες διορισμού στο Δημόσιο και διεκδικούν με αξιώσεις τις 2.909 θέσεις μονίμων με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Ακολουθήστε με σειρά τα βήματα για την ορθή αποστολή των δικαιολογητικών:

εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης και πρωτότυπη υπογραφή
αναγραφή στο αντίστοιχο πεδίο της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης
κατάθεση της φωτοτυπίας ταυτότητας (διπλή όψη)
αποστολή με τον φάκελο όλων των δικαιολογητικών που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείται ο υποψήφιος στην ηλεκτρονική αίτησή του
η αποστολή του φακέλου γίνεται μόνο με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ στη διεύθυνση του ΑΣΕΠ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.