Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με πάνω από 800 μόνιμες προσλήψεις

Ξεκινά μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 1Γ/2022 μέσω ΑΣΕΠ και τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ σε 66 περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews δυο είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού και συγκεκριμένα το δεύτερο 15μερο του Σεπτεμβρίου ή εναλλακτικά το πρώτο 10μερο του Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση οι τελικές ημερομηνίες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Μάιο.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μπορούν να καταχωρούνται από την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι χρειάζεται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η αίτηση μπορεί να καταχωρηθεί από την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 14:00.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του νέου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, επιλέγονται 822 μόνιμοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ειδικότερα επιλέγονται υποψήφιοι των ειδικοτήτων:

ΠΕ Δημοσιονομικών
ΠΕ Εφοριακών
ΠΕ Τελωνειακών
ΤΕ Εφοριακών
ΤΕ Πληροφορικής
ΤΕ Τελωνειακών
ΔΕ Τελωνειακών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.