Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΓΕ/2019 για τη διαδικασία κατάταξης, με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, και Δευτεροβάθμιας, κλάδου ΠΕ79, Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Οι θερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν νωρίτερα φέτος σε μια κίνηση που αποσκοπεί στο να τονώσει την κίνηση στα καταστήματα.
Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας.
Σημειώνεται, ότι οι θερινές εκπτώσεις, βάσει νομοθεσίας, ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, αλλά φέτος λόγω της κατάστασης, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε την πρόωρη έναρξή τους για να τονωθεί η κίνηση.
Τι ισχύει για τις εκπτώσεις
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.