Από τις αρχές του Φθινοπώρου το ΑΣΕΠ αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα κατά πληροφορίες για 924 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου, όπως τον ΟΑΕΔ, Καταστήματα Κράτησης, Υπουργεία, ΑΕΙ, Εθνικό Κτηματολόγιο, Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων, Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.

Οι προκηρύξεις βρίσκονται για επεξεργασία στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται να σταλούν σταδιακά για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

101 σε Εθνικό Κτηματολόγιο, υπουργείο Τουρισμού και ΕΑΓΜΕ

Στην πρόσληψη 101 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσουν τρεις φορείς σύμφωνα με νέα προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Η νέα προκήρυξη αφορά κατά πληροφορίες τρεις φορείς: Εθνικό Κτηματολόγιο, 72 θέσεις, Υπουργείο Τουρισμού, 14 θέσεις και Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΑΓΜΕ, 15 θέσεις. Θα ζητηθούν, κυρίως, διοικητικοί, μηχανικοί, πτυχιούχοι Πληροφορικής από τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

120 μόνιμοι σε ΟΑΕΔ και Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων

Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται να στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 104 μονίμων υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ . Παράλληλα στην ίδια προκήρυξη θα ενταχθούν και 16 μόνιμες θέσεις Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατηγορίας για την κάλυψη κενών στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά. Ο νέος διαγωνισμός θα προκηρυχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

416 μόνιμοι στα Καταστήματα Κράτησης

ΑΣΕΠ: Στην πρόσληψη 416 μόνιμων υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας προσανατολίζεται το ΑΣΕΠ. Ο νέος διαγωνισμός, αφορά σε νέες προσλήψεις προσωπικού αποκλειστικά και μόνο για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η προκήρυξη θα αφορά στην πρόσληψη 188 μονίμων στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας και 228 μονίμων στα υπόλοιπα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

287 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Παιδείας

Προκήρυξη για την πρόσληψη 287 μονίμων υπαλλήλων σε φορείς που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας και στην Κεντρική Διοίκησης του υπουργείου αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο. Το ΑΣΕΠ σκοπεύει μέσα στις επόμενες ημέρες να αποστείλει τον διαγωνισμό στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.