ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας αναμένεται να εκδοθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου. Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι στις αιτήσεις τους

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: κριτήρια

Να τεκμηριώσουν κάθε ένα από τα παραπάνω κριτήρια με πιστοποιητικά

Στον αριθμό τέκνων υπάγονται και ιδιότητες του τέκνου της τριτεκνικής και πολυτεκνικής οικογένειας.
Η ειδική εμπειρία πριμοδοτεί με 20 μόρια το μήνα έως 48 μήνες

Στην διαδικασία συμμετέχουν υποψήφιοι με τίτλο σπουδών απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή δημοτικού για όσους αποφοίτησαν έως το 1980.

Τα δικαιολογητικά, που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους οι υποψήφιοι, θα αποσταλούν όταν τα ζητήσει το ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Ολοκληρώνεται σήμερα (10/1, 14:00) η υποβολή αιτήσεων για 282 μόνιμες θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ της προκήρυξης 7Κ/2019, «ανοίγοντας το δρόμο» για τη συμμετοχή των υποψηφίων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία που αφορά τις αιτήσεις ΥΕ αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 28 Ιανουαρίου.

Τονίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (asep.gr).

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Κοινωφελής εργασία σε δήμους και περιφέρειες: Αναμένεται να εκδοθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου. Θα επιλεγούν περίπου 36.000 νέοι ωφελούμενοι (ο τελικός αριθμός θέσεων ενδέχεται να τροποιηθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω). Διαβάστε: Προσλήψεις σε όλη τη χώρα με τη νέα κοινωφελή – Η κατανομή (ΟΑΕΔ)

(2) Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων: Θα αφορά 2.000 ανέργους, ηλικίας 55-67 ετών.

Το νέο προσωπικό θα απορροφηθεί σε επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημόσιου τομέα, και Νομικά Πρόσωπα ΟΤΑ. Αναμένεται να εκδοθεί έως τα μέσα Φεβρουαρίου

(3) Πυροπροστασία: Έως τον Απρίλιο προγραμματίζεται η έκδοση νέου προγράμματος πυροπροστασίας. Θα διατεθούν 5.000 θέσεις εργασίας στις αποκεντρωμένες διοικήσεις για την προστασία των δασών.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.