ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από χθες 13 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Μαΐου.
Πρόκειται για θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Μέχρι 22 Μαΐου οι αιτήσεις για συμβάσεις 8 μηνών.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) για τη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, προχώρησε στην ανακοίνωση πρόσληψης 259 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από χθες 13 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Πρόκειται για θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΑ

Στην Ελλάδα τόσο οι ξενοδόχοι όσο και η υπόλοιπη τουριστική αλυσίδα θεωρούν σημαντικό το χθεσινό, πρώτο βήμα για την επανεκκίνηση του κλάδου κάτω από την «ομπρέλα» της Ε.Ε., αν και ο δρόμος εφεξής, από τις …συστάσεις μέχρι τις πράξεις, είναι μακρύς και το σκηνικό ακόμη θολό, με ουκ ολίγα «ανοικτά» ζητήματα ανά χώρα σε σχέση με τα τυχόν τεστ, την «καραντίνα» κ.τ.λ..

Το βάρος πλέον πέφτει σε πέντε βασικά σημεία-παραμέτρους που θα καθορίσουν τη συνέχεια και συγκεκριμένα: στην έναρξη των πτήσεων, τις διακρατικές συμφωνίες, τα πρωτόκολλα λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων που αναμένονται πιθανότατα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, την στήριξη της εργασίας μαζί με το δίχτυ προστασίας της ανεργίας και τα εργαλεία ρευστότητας.

O υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης μιλώντας χθες στο BBC World ανέφερε από την πλευρά του, ότι πρόκειται για «ένα σημαντικό βήμα προόδου και εμείς, ως χώρα, θέσαμε εξ’αρχής το θέμα του τουρισμού ως μέρος της ευρωπαϊκής ατζέντας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.