Αναλυτικά, συστήνονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας 20 θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου πληροφορικής, οι οποίες κατανέμονται στις παρακάτω κατηγορίες και ειδικότητες:

Κατηγορία ΠΕ κλάδος ΠΕ Πληροφορικής, με ειδικότητες επιστήμης υπολογιστών και μηχανικών Η/Υ, Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής,,δικτύων και συστημάτων 5 θέσεις
Κατηγορία ΤΕ κλάδος ΤΕ Πληροφορικής, με ειδικότητες Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων, Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, 10 θέσεις.
Κατηγορία ΔΕ κλάδος ΔΕ Πληροφορικής, Κλάδος ΔΕ Προσωπικού Η/Υ (ή ΔΕ Πληροφορικής), 5 θέσεις
Η πλήρωση των συνιστώμενων και των υφισταμένων κενών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου πληροφορικής στο Συμβούλιο της Επικρατείας γίνεται είτε με διορισμό μόνιμου προσωπικού, είτε με μετάταξη.

Διορισμοί επιλαχόντων

Η κάλυψη θέσεων τακτικού προσωπικού των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 είναι δυνατόν να πραγματοποιείται μετά από σύμφωνη γνώμη του ΑΣΕΠ και του οικείου φορέα, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, υπό την προϋπόθεση ότι οι νέες προς κάλυψη θέσεις αφορούν σε όμοιους κλάδους – ειδικότητες και σε πρόσθετα προσόντα.

Στο πεδίο εφαρμογής του ανωτέρω εδαφίου εμπίπτουν και τα αιτήματα φορέων που έχουν υποβληθεί για έγκριση στην ανωτέρω Επιτροπή πριν από την έναρξη ισχύος της παρούσας.

Ειδικότερα, όσον αφορά την κάλυψη θέσεων τακτικού προσωπικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) ή των Δικαστηρίων της Χώρας είναι δυνατόν, να πραγματοποιείται μετά από σύμφωνη γνώμη του Α.Σ.Ε.Π., χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων:

προηγούμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π., για την κάλυψη θέσεων της Αρχής ή των Δικαστηρίων της Χώρας, υπό την προϋπόθεση ότι οι νέες προς κάλυψη θέσεις αφορούν όμοιους κλάδους-ειδικότητες και πρόσθετα προσόντα και ότι δεν έχουν παρέλθει 3 χρόνια από τη δημοσίευση των αντίστοιχων πινάκων διοριστέων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
από προκηρύξεις των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3812/2009 (Α` 234), εφόσον ταυτίζονται τα προσόντα και τα πρόσθετα προσόντα της κατηγορίας τους, με τις αντίστοιχες, προς πλήρωση, ειδικότητες και δεν έχουν παρέλθει 9 μήνες από τη δημοσίευση των αντίστοιχων πινάκων διοριστέων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Η διάταξη αυτή καταλαμβάνει και την προκήρυξη 8Κ/2017 του ΑΣΕΠ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.