ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Σήμερα 5 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα ΥΕ για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018 οριστικά αποτελέσματα ΥΕ

Το ΑΣΕΠ κρίνει ότι οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει να αποσταλούν στους δικαιούχους, ώστε να έχουν άμεση γνώση των προσόντων που μοριοδοτήθηκαν, ποιές ιδιότητες αφαιρέθηκαν και για ποιό λόγο.

Οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ/2018 θα λάβουν επιστολή από τον ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ της 3Κ/2018 θα μπορούν να κρίνουν οι ίδιοι την απόδοσή τους και να κάνουν την άμεση συσχέτιση των αποφάσεων με την τελική μοριοδότηση στον πίνακα κατάταξης.

Πως γίνονται οι αιτήσεις από τους πολίτες για το πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός 2019 του ΟΑΕΔ και πότε θα ανακοινωθούν οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

ΑΣΕΠ-Διαδικασία πρόσληψης 77 νέων υπαλλήλων, μέσω δύο προκηρύξεων, πραγματοποιεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το νέο προσωπικό θα ενισχύσει ανάγκες της Σχολής Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού(ΣΤΕΑΜΧ) και της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ).

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

ΣΤΗΑΔ: 21 θέσεις
ΣΤΑΕΜΧ:56 θέσεις

ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Αναφορικά με τις νέες προσλήψεις του ΑΣΕΠ, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά πραγματοποιείται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) από την Τρίτη 4 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου, στη διεύθυνση κάθε φορέα.

Σήμερα 5 Ιουνίου τα αποτελέσματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.