ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Εκδόθηκαν προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Δείτε αναλυτικά.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Αυγούστου 2019 έως και την πάροδο της 12ης Αυγούστου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την πρόθεση του υπουργείου Εργασίας να επανεκκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, μέσω ΑΣΕΠ, κατέγραψε με δηλώσεις της η αρμόδια υφυπουργός κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόθεση για έκδοση σχετικής προκήρυξης είχε στα σκαριά και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπ. Εργασίας
Στις 10 Ιουνίου, λίγο πριν την κυβερνητική αλλαγή και το «πάγωμα» προσλήψεων, προκηρύχθηκαν οι ειδικές θέσεις του ν. 2643/1998 για την πρόσληψη 341 μονίμων στα ΚΚΠ της χώρας

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα διευκρινιστεί αν σχετική προκήρυξη θα έχει τα ίδια «χαρακτηριστικά» ή θα ενεργοποιηθούν τροποποιήσεις στα κριτήρια του διαγωνισμού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.