ΑΣΕΠ 6Κ 2018: Δείτε αναλυτικά τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 6Κ 2018. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο πως η ισχύς της ξεκινά με την δημοσίευσή της σε ΦΕΚ.

Έχουν δημοσιευθεί τα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 6Κ 2018.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 8 Μαρτίου 2019 έως και την πάροδο της 18ης Μαρτίου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22-5-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων πενήντα επτά (557) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Να σημειώσουμε εδώ πως μετά την ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ των προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 6Κ/2018, την κατανομή πεντακοσίων πενήντα επτά (557) υπαλλήλων των κλάδων ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης, στα Καταστήματα Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ανέβηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η σχετική με την πρόσληψη, απόφαση που υπέγραψε η αρμόδια Υπουργός Δ.Α., Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.