ΑΣΕΠ 3Κ: Νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και αποτελέσματα για 3Κ/2018. Αποτελέσματα για 13 διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ - Προσωρινά και οριστικά - ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΣΕΠ επίσημο αναρτημένο στην Διαύγεια.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, 13 διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων ακολουθούν τον δρόμο της έκδοσης αποτελεσμάτων.

Δεκάδες προκηρύξεις βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, στις 8.000 έχουν φτάσει οι θέσεις της μεγάλης προκήρυξης που έχουν ήδη κλειδώσει. Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές ετοιμάζει τώρα ο οργανισμός.

Σύμφωνα τώρα με στελέχη του ΑΣΕΠ, είναι εφικτός ο στόχος της ανάρτησης των τελικών πινάκων εντός του Μαΐου.

Σε αναμονή για τα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018 βρίσκονται χιλιάδες πολίτες ενώ ξεκινά μεθάυριο η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για τις προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ υποβάλλονται από τις 8 έως τις 24 Μαΐου ενώ τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από τις 2 έως τις 30 Μαΐου.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018 εντός Μαΐου εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί, παρά τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας που καταγράφουν οι φάκελοι υποψηφίων ΔΕ και, κυρίως, ΥΕ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.