ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Τι συμβαίνει με τις αιτήσεις στο πρόγραμμα ΑΣΕΠ 3Κ 2018. Αυτή την ώρα έχουν ανοιχθεί 24-25.000 αιτήσεις υποψηφίων, χωρίς να έχει ανευρεθεί ο απαραίτητος αριθμός των επιτυχόντων αφού στο μικροσκόπιο του ΑΣΕΠ θα τεθούν πάνω από 30.000 αιτήσεις υποψηφίων, προκειμένου να συμπληρωθεί ο πίνακας των 8.166 διοριστέων.

Από τα υψηλά ποσοστά λαθών στις αιτήσεις στο ΑΣΕΠ 3Κ 2018 προκύπτει ότι καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων έως τα τέλη Μαρτίου.

Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο. Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Εάν ξεφύγει από την αναλογία αυτή, δηλαδή οι αιτήσεις προσεγγίσουν ή και ξεπεράσουν τις 35.000 τότε αλλάζει δραματικά και το χρονοδιάγραμμα έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Ξεκίνησε σήμερα ο 5ος γύρος ελέγχου αιτήσεων.

Ο αριθμός των αιτήσεων και των φακέλων που έχουν ανοιχθεί προσεγγίζει τις 25.000.

Οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ συναντούν έντονα προβλήματα για όλες σχεδόν τις ειδικότητες, κυρίως όμως για οκτώ κλάδους της ΔΕ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με τον συνήθη τρόπο: Ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ

Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται κανονικά, με την γνωστή διαδικασία, στον χρόνο που ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Στην προκήρυξη θα αναγράφεται μία, μόνο, προθεσμία: Αυτή για την υποβολή των αιτήσεων. Δηλαδή, δεν θα αναφέρεται προθεσμία για κατάθεση φακέλων (με δικαιολογητικά) στο ΑΣΕΠ

Η Ανεξάρτητη Αρχή δημιουργεί – με βάση τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση – πίνακα κατάταξης, ο όποιος δεν δημοσιοποιείται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.