ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018 ξεκίνησε σήμερα το πρωί (27/3) ο έκτος γύρος ελέγχου για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των 8.166 θέσεων στους δήμους. Το ΑΣΕΠ θα καταβάλλει προσπάθειες για την έκδοση των αποτελεσμάτων πριν από το Πάσχα, χωρίς αυτό να συγκεντρώνει ιδιαίτερες ελπίδες.

Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 ο έλεγχος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ συναντούν έντονα προβλήματα για όλες σχεδόν τις ειδικότητες, κυρίως όμως για οκτώ κλάδους της ΔΕ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με τον συνήθη τρόπο: Ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ
Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται κανονικά, με την γνωστή διαδικασία, στον χρόνο που ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Για το ΑΣΕΠ 3Κ 2018 τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν τον Απρίλιο. Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο. Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Το βασικό πρόβλημα για την ανεύρεση φακέλων διοριστέων από τον ΑΣΕΠ είναι ότι οι φάκελοι που ανοίγονται έχουν «μοιραία» λάθη (τίτλοι σπουδών, απαραίτητα πρόσθετα προσόντα) που μεταθέτουν, αυτομάτως, τον υποψήφιο στον πίνακα αποκλειομένων.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018 μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί περί τους 7.400 διοριστέους. Ο αριθμός φαίνεται να είναι ικανοποιητικός, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και μεγάλη παγίδα, όσον αφορά τον χρόνο.

Στην ΑΣΕΠ 3Κ 2018, καταγράφονται ειδικότητες όπου χρειάζονται να ανοίξουν 30 έως 50 φάκελοι για να βρεθεί μία σωστή αίτηση υποψηφίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.