ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Όπως αναφέρει έγγραφο του ΑΣΕΠ για προκηρύξεις, 13 διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων ακολουθούν τον δρόμο της έκδοσης αποτελεσμάτων. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για την 3Κ 2018 και πότε ξεκινά η κοινωφελής εργασία.

Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές ετοιμάζει τώρα ο οργανισμός.

Το πακέτο μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Πάσχα και ένα μέρος αυτών θα είναι μόνιμου χαρακτήρα ενώ ένα άλλο θα είναι εφάπαξ.

Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές ετοιμάζει τώρα ο οργανισμός.

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ.

Απομένει η ανεύρεση 120 διοριστέων της κατηγορίας ΔΕ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πίνακας διοριστέων για την κατηγορία ΥΕ (5.235 διοριστέοι)

Την Δευτέρα, ολοκληρώνεται ο 10ος γύρος ελέγχου και είναι πολύ πιθανό το ΑΣΕΠ να προχωρήσει σε μερικό (11ο) γύρο προκειμένου να βρεί τα ονόματα όλων των επιτυχόντων.

Όπως αναφέρει έγγραφο του ΑΣΕΠ για προκηρύξεις, 13 διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων ακολουθούν τον δρόμο της έκδοσης αποτελεσμάτων.

Το ΑΣΕΠ για να βρει διοριστέους στις ειδικότητες Χειριστών Μηχανημάτων προσέφυγε σε επικουρικούς πίνακες ενώ τα λάθη στην ΑΣΕΠ 3Κ/2018, ξεπερνούν τις 310.000.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, τα αποτελέσματα θα εκδοθούν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εντός του Μαίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.