ΑΣΕΠ 3Κ 2018 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ 3Κ 2018. Εντός Μαρτίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις μόνιμες θέσεις των προκηρύξεων ΑΣΕΠ θα γίνεται πλέον με το νέο σύστημα. Οι αλλαγές αυτές εμπεριέχονται στις επικείμενες προκηρύξεις, με πρώτη εφαρμογή την προσαρμογή της 1Κ/2019 (12 θέσεις στην Βουλή)στο νέο νόμο.

Μέσα στο Μάρτιο τα οριστικά αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική αίτηση έχει και ρόλο υπεύθυνης δήλωσης ενώ θα υπάρχουν σοβαρές νομικές συνέπειες σε όσους δηλώνουν ψευδή στοιχεία, στην διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Δεκαπέντε μέρες πριν την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, το ΑΣΕΠ ζητάει από υποψηφίους να του αποστείλουν, με συστημένη επιστολή, τον φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Υπόχρεοι να στείλουν φάκελο είναι οι υποψήφιοι που προηγούνται στον πίνακα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα τους. Πόσοι είναι αυτοί; Όσοι ο αριθμός των θέσεων της προκήρυξης, συν 50% (Δείτε παράδειγμα)

Το ΑΣΕΠ μετά τον έλεγχο των φακέλων και των δικαιολογητικών ανακοινώνει προσωρινά αποτελέσματα

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με τον συνήθη τρόπο: Ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ

Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται κανονικά, με την γνωστή διαδικασία, στον χρόνο που ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Στην προκήρυξη θα αναγράφεται μία, μόνο, προθεσμία: Αυτή για την υποβολή των αιτήσεων. Δηλαδή, δεν θα αναφέρεται προθεσμία για κατάθεση φακέλων (με δικαιολογητικά) στο ΑΣΕΠ

Η Ανεξάρτητη Αρχή δημιουργεί – με βάση τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση – πίνακα κατάταξης, ο όποιος δεν δημοσιοποιείται.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.