ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Οι αποφάσεις αυτές αποτυπώνουν τους πρόσθετους ελέγχους που διενήργησαν τα τμήματα του ΑΣΕΠ με την ευρύτατη συμμετοχή των Συμβούλων. Προχωρά ο κοινωνικό τουρισμός του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός-δικαιολογητικά

Η μοριοδότηση των δικαιούχων πραγματοποιείται από τον ΟΑΕΔ και στηρίζεται σε ειδικά κριτήρια επιλογής, όπως το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα κατά περίπτωση, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, ο χρόνος συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας και ο αριθμός ημερών ασφάλισης της τριετίας που προηγείται του έτους έναρξης του προγράμματος με εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας.

Για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ, η σχετική ΚΥΑ δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ και αναμένεται η Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού ώστε να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των εργαζομένων και ανέργων για τα voucher του προγράμματος.

Αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται προς τον ΟΑΕΔ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Υποψήφιοι των οποίων τα ένσημα δεν είναι δυνατόν να αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως υποχρεούνται είτε να επισυνάψουν στην αίτησή τους τα σχετικά παραστατικά είτε να τα προσκομίσουν στα αρμόδια ΚΠΑ2.

Τα οριστικά αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ΥΕ

Στην επιστολή θα εξηγείται η μεταβολή στη μοριοδότηση των υποψηφίων, βάσει της οποίας καταρτίστηκε ο τελικός πίνακας διοριστέων.

Θα είναι αποφάσεις που έλαβε το ΑΣΕΠ και τις υπογράφουν οι Σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Αρχής.

Οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ της 3Κ/2018 θα μπορούν να κρίνουν οι ίδιοι την απόδοσή τους και να κάνουν την άμεση συσχέτιση των αποφάσεων με την τελική μοριοδότηση στον πίνακα κατάταξης.

Το ΑΣΕΠ κρίνει ότι οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει να αποσταλούν στους δικαιούχους, ώστε να έχουν άμεση γνώση των προσόντων που μοριοδοτήθηκαν, ποιές ιδιότητες αφαιρέθηκαν και για ποιό λόγο.

Οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ/2018 θα λάβουν επιστολή από τον ΑΣΕΠ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.