ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Περιμένουμε τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ενώ έρχονται νέες προκηρύξεις. Ποιες είναι οι νέες προσλήψεις και πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

ΑΣΕΠ: 757 στους Δήμους

Εκτός απροόπτου, θα είναι η επόμενη μεγάλη προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε ο «τεχνικός» έλεγχος.

Ο νέος διαγωνισμός θα αποτελεί – κατά πολύ μεγάλο ποσοστό – μια μικρογραφία της 3Κ/2018. Αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός Ιουνίου.
Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, με τον τελευταίο ελεγχθέντα από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ τα ονόματα θα αναρτηθούν αμέσως στο site της Ανεξάρτητης Αρχής.

Όπως μας πληροφορεί ο ΑΣΕΠ, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αισίως στον 14ο γύρο ελέγχου και έχουν «κλειδώσει» πάνω από 8.100 από τις, συνολικά, 8.166 θέσεις, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι ο έλεγχος (σ.σ. των ΔΕ θέσεων που είναι οι μόνες που έχουν απομείνει) θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ – 757 στους δήμους: Η νέα προκήρυξη θα έχει την δομή και (σχεδόν) τις ειδικότητες της 3Κ/2018.
Αναμένονται χιλιάδες αιτήσεις, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα αποτελέσει την «δεύτερη ευκαιρία» για όσους συμμετείχαν στην προκήρυξη των 8.166 θέσεων.

ΑΣΕΠ: 180 στο Λιμενικό
Θα επιλεγεί ένστολο προσωπικό, εκτός Πανελλαδικών. Η προκήρυξη είναι έτοιμη. Θα δημοσιοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι η επικείμενη διαδικασία μόνιμων προσλήψεων θα είναι και η τελευταία εκτός Πανελλαδικών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.