ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Ζήτημα ημερών είναι το να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Πότε θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές για επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ.

Τα ονόματα των επιτυχόντων όλων των κατηγοριών για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.
Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, με τον τελευταίο ελεγχθέντα από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ τα ονόματα θα αναρτηθούν αμέσως στο site της Ανεξάρτητης Αρχής.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αισίως στον 14ο γύρο ελέγχου και έχουν «κλειδώσει» πάνω από 8.100 από τις, συνολικά, 8.166 θέσεις, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι ο έλεγχος (σ.σ. των ΔΕ θέσεων που είναι οι μόνες που έχουν απομείνει) θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπως μας πληροφορεί ο ΑΣΕΠ.

Να θυμίσουμε πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, ώστε να «κλειδώσουν» οι 8.166 θέσεις και να ανακοινωθούν, επιτέλους, μετά από σχεδόν 14 μήνες, οι οριστικοί πίνακες.

Το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στο Δημόσιο (3Κ/2018) μέχρι τις 31 Μαΐου ενώ θα αναρτηθούν οι πίνακες με τα ονόματα των διοριστέων.

Στην 3Κ/2018, από τις δυσκολότερες ειδικότητες ήταν αυτή των ηλεκτρολόγων, η οποία «κλειδώνει» άμεσα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει μονάχα μία θέση για να ολοκληρωθεί ο έλεγχός της.

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού Α21

Για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ, η προθεσμία υποβολής της αίτησης Α21 για προηγούμενα χρόνια έχει λήξει. Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου.

Το ποσό που εμφανίζεται στην πλατφόρμα είναι το άθροισμα των εισοδημάτων όλων των μελών της οικογένειας, άμεσων και εξαρτώμενων, τα οποία αναφέρονται στο Α21 και πληρούν τα κριτήρια, έχουν δηλαδή τις προϋποθέσεις να επιδοτηθούν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.