ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγαίνουν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/218.

Τελειώνει η αγωνία χιλιάδων πολιτών σήμερα μιας και βγαίνουν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΥΕ μπορούν να συμμετάσχουν ταυτόχρονα και για ορισμένες θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα επικουρικά και επιπρόσθετα προσόντα για τις θέσεις αυτές. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση από τις 2 Μαΐου έως τις 17 του ίδιου μήνα.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Όλοι οι υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα πρέπει να διαθέτουν ακριβώς τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών που αναγράφονται στην προκήρυξη: Απολυτήριο Γυμνασίου ή -για όσους αποφοίτησαν έως και το 1980- απολυτήριο Δημοτικού.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Στην ηλεκτρονική αίτηση που θα ανοίξει θα υπάρχει -κατά πάσα πιθανότητα- πεδίο, (κουτάκι), όπου οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν την ηλιακή ομάδα στην οποία ανήκουν, προκειμένου να μοριοδοτηθούν. Μοριοδοτούνται όσοι είναι από 20 έως 30 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΥΕ οφείλουν να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης
εάν το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ έχει προβλήματα (λόγω της επικείμενης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της 3Κ/2018), θα προστεθούν στην προθεσμία ισάριθμες μέρες, κατά την πάγια τακτική της Ανεξάρτητης Αρχής

Στην προκήρυξη 2Κ/2019 οι υποψήφιοι ΥΕ υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονική αίτηση. Τα δικαιολογητικά τα συγκεντρώνουν αλλά δεν τα αποστέλλουν στο ΑΣΕΠ. Θα τα αποστείλουν μόνο εφόσον κληθούν από την Ανεξάρτητη Αρχή με σχετική ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.