ΑΣΕΠ 3Κ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαμαρτυρία έξω από τον ΑΣΕΠ πραγματοποιούν υποψήφιοι με αίτημα να πληροφορηθούν τα οριστικά αποτελέσματα για την 3Κ 2018. Ο αριθμός των αιτήσεων και των φακέλων που έχουν ανοιχθεί προσεγγίζει τις 25.000.
Οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ συναντούν έντονα προβλήματα για όλες σχεδόν τις ειδικότητες, κυρίως όμως για οκτώ κλάδους της ΔΕ.

Διαμαρτύρονται οι υποψήφιοι αναμένοντας τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Για το ΑΣΕΠ 3Κ 2018 τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν τον Απρίλιο. Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο. Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με τον συνήθη τρόπο: Ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ
Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται κανονικά, με την γνωστή διαδικασία, στον χρόνο που ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων

Για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018 μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί περί τους 7.400 διοριστέους. Ο αριθμός φαίνεται να είναι ικανοποιητικός, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και μεγάλη παγίδα, όσον αφορά τον χρόνο.

Το βασικό πρόβλημα για την ανεύρεση φακέλων διοριστέων από τον ΑΣΕΠ είναι ότι οι φάκελοι που ανοίγονται έχουν «μοιραία» λάθη (τίτλοι σπουδών, απαραίτητα πρόσθετα προσόντα) που μεταθέτουν, αυτομάτως, τον υποψήφιο στον πίνακα αποκλειομένων.

Στην ΑΣΕΠ 3Κ 2018 τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για την ανεύρεση διοριστέων. Καταγράφονται ειδικότητες όπου χρειάζχονται να ανοίξουν 30 έως 50 φάκελοι για να βρεθεί μία σωστή αίτηση υποψηφίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.