ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018, σημαντικός αριθμός δήμων προχωρά σε «αναμόρφωση προϋπολογισμού» προκειμένου να καλύψουν το μισθολογικό κόστος των νέων διορισμών.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Ο δήμος Ανατολικής Μάνης -για παράδειγμα- σε πρόσφατη συνδερίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε να… αφήσει λίγο πίσω τις πληρωμές της ΔΕΗ για τον ηλεκτροφωτισμό δρόμων και πλατειών.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Επειδή, όμως, πάλι δεν φτάνουν τα λεφτά για να βγει η μισθοδοσία της 3Κ, ο δήμος αποφάσισε να διευρύνει το αποθεματικό του, «τρενάροντας» τις πληρωμές των εποχικών υπαλλήλων!

Παράταση κοινωφελούς εργασίας: Η παράταση αποσκοπεί: στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ασύλου.

Παράταση κοινωφελούς εργασίας: Αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και, ταυτόχρονα, μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην αντιμετώπιση των προσφύγων στη χώρα μέσω της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών πρώτης υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών, δεδομένης της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης που έχει προκαλέσει η εισροή προσφύγων στη χώρα κατά τα τελευταία έτη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.