ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Αναμένουμε τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ενώ έρχονται νέες προκηρύξεις. Ποιες είναι οι νέες προσλήψεις και πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

Δείτε τις νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ:

ΑΣΕΠ: 180 στο Λιμενικό

Θα επιλεγεί ένστολο προσωπικό, εκτός Πανελλαδικών. Η προκήρυξη είναι έτοιμη. Θα δημοσιοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η επικείμενη διαδικασία μόνιμων προσλήψεων θα είναι και η τελευταία εκτός Πανελλαδικών

ΑΣΕΠ: 757 στους Δήμους

Εκτός απροόπτου, θα είναι η επόμενη μεγάλη προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε ο “τεχνικός” έλεγχος.

Ο νέος διαγωνισμός θα αποτελεί – κατά πολύ μεγάλο ποσοστό – μια μικρογραφία της 3Κ/2018. Αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός Ιουνίου.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, με τον τελευταίο ελεγχθέντα από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ τα ονόματα θα αναρτηθούν αμέσως στο site της Ανεξάρτητης Αρχής.

Όπως μας πληροφορεί ο ΑΣΕΠ, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αισίως στον 14ο γύρο ελέγχου και έχουν «κλειδώσει» πάνω από 8.100 από τις, συνολικά, 8.166 θέσεις, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι ο έλεγχος (σ.σ. των ΔΕ θέσεων που είναι οι μόνες που έχουν απομείνει) θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ – 757 στους δήμους: Η νέα προκήρυξη θα έχει την δομή και (σχεδόν) τις ειδικότητες της 3Κ/2018.

Αναμένονται χιλιάδες αιτήσεις, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα αποτελέσει την «δεύτερη ευκαιρία» για όσους συμμετείχαν στην προκήρυξη των 8.166 θέσεων.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.