ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Νέες προκηρύξεις για προσλήψεις ανακοινώνονται από τον ΑΣΕΠ στα πλαίσια του προγράμματος 3Κ 2018. Οι προσλήψεις θα αφορούν 3ετή διάρκεια και πρόκειται να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι προσλήψεις αφορούν: 60 θέσεις κατηγορίας ΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδας με γραπτό διαγωνισμό.

Νέες προσλήψεις προανήγγειλε ο ΑΣΕΠ μέσα από τις προκηρύξεις για το πρόγραμμα 3Κ 2018.

Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα αφορούν στις ειδικότητες ΔΕ Καταμετρητών και ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων. 12 θέσεων κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ στη Βουλή.

Επίσης 2 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και δύο θέσεις κλάδου ΠΕ4 Πληροφορικής στη Βουλή των Ελλήνων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 76 θέσεις των κατηγοριών ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ (2 θέσεων ΥΕ Νεκροτόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης , 9 θέσεων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής του ΟΑΕΔ, 8 θέσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ, 49 θέσεων ΠΕ,ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), 3 στον ΕΟΜ , 1 στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας 1 του Επιμελητηρίου Λακωνίας και 3 θέσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης). 2 θέσεις ΕΕΠ/ΠΕ Μηχανικών Του Υπουργείου Υγείας (7η ΥΠΕ Κρήτης), 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας (ΚΕΤΕΚΝΥ) και 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού με 3ετή θητεία του ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί τώρα πως οι πέντε αυτές νέες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας από τον ΑΣΕΠ και αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.