ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Πότε θα ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018. Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο. Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Για την 3Κ 2018 του ΑΣΕΠ, όσο τα λάθη στις αιτήσεις παραμένουν σε υψηλά ποσοστά, τόσο δυσκολεύεται η εκτίμηση για το χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων
Οι αιτήσεις που θα πρέπει να ανοιχθούν για να βρεθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 30.000.

Στη Βουλή κατατέθηκε η πολυαναμενόνη τροπολογία που ρυθμίζει την μοριοδότηση της προϋπηρεσίας, ενόψει της έκδοσης της νέας προκήρυξης για την στελέχωση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) με 155 μονίμους υπαλλήλους από ΑΣΕΠ.

Για τους νέους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ:

Θα συνταχθεί ενιαίος πίνακας υποψηφίων με και χωρίς εμπειρία

Η μοριοδότηση έχει ως εξής:

15 μονάδες ανά μήνα για τους πρώτους 60 μήνες προϋπηρεσίας
7 μονάδες το μήνα μέχρι τους 84 μήνες προϋπηρεσίας

Η κατάταξη θα καθοριστεί από το συνολικό «φορτίο» μορίων του κάθε υποψηφίου στη βάση των βαθμολογούμενων κριτηρίων του ΑΣΕΠ

Η προϋπηρεσία πρέπει να έχει διανυθεί σε ΚΕΠ ή σε καθήκοντα αντίστοιχα του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ).

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις μόνιμες θέσεις των προκηρύξεων ΑΣΕΠ θα γίνεται πλέον με το νέο σύστημα. Οι αλλαγές αυτές εμπεριέχονται στις επικείμενες προκηρύξεις, με πρώτη εφαρμογή την προσαρμογή της 1Κ/2019 (12 θέσεις στην Βουλή)στο νέο νόμο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.