ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Δημοσιεύθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 6Κ/2018 στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Διαβάστε αναλυτικά πότε αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για την 3Κ 2018.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ ορίζεται από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Οι θέσεις αφορούν 31 μόνιμους υπαλλήλους – κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ – στα Καταστήματα Κράτησης, του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Δημοσιεύθηκε τμήμα των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 6Κ/2018 στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Για την 3Κ 2018 το ΑΣΕΠ θα χρειαστεί άλλους δύο γύρους ελέγχου για να ολοκληρώσει την διαδικασία. Ωστόσο οι υποψήφιοι δεν πρέπει να τρομάζουν από το γεγονός ότι απαιτούνται και νέοι γύροι ελέγχου.

Ανοίγονται τόσες αιτήσεις, όση είναι η διαφορά του αριθμού των διοριστέων που έχει βρεθεί, από τον συνολικό αριθμό των 8.166 θέσεων της προκήρυξης.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Το ποσοστό αποτυχίας στην κατηγορία ΥΕ έχει “καρφωθεί” στο 70%

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Το αντίστοιχο ποσοστό για την κατηγορία ΔΕ κυμαίνεται στην περιοχή του 50%, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση διοριστέων για συγκεκριμένες ειδικότητες

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Συνολικά, για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ, πρέπει να ανοίγονται -κατά μέσο όρο- δέκα αιτήσεις για να βρεθεί μία που ο κάτοχός της κερδίζει θέση διορισμού

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Προκήρυξη 2018 υε