ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Στο ΑΣΕΠ θεωρούν ότι, κι αν ακόμη επικρατήσουν τα χειρότερα σενάρια, η ημερομηνία δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Μάιο Για την προκήρυξη 3Κ/2018. Δείτε τη νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019.

Φέρεται να έχει κλειδώσει η ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Να αναφέρουμε ότι στους τρεις τελευταίους γύρους το ποσοστό ανεύρεσης σωστών αιτήσεων έχει σταθεροποιηθεί στο «1:9».

Στις 10 Απριλίου, αρχίζει ο 8ος γύρος ελέγχων με σχεδόν όλη την ελεγκτική δύναμη του ΑΣΕΠ να έχει πάνω στη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων ενώ έπεται πλέον η ανεύρεση 450 διοριστέων για να ολοκληρωθεί ο πίνακας των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Που βρίσκονται τώρα τα ποσοστά επιτυχίας

50% (κατά προσέγγιση) για την κατηγορία ΔΕ

30% για την κατηγορία ΥΕ

Ο αριθμός των αιτήσεων που εξετάζεται σε κάθε γύρο προκύπτει όταν, αφαιρείται ο αριθμός των διοριστέων που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής από τις 8.166 θέσεις της προκήρυξης.

Διορίζονται 5.267 επιλαχόντες στην ΑΣΕΠ 3Κ 2018 σύμφωνα με δηλώσεις των αρμοδίων ενώ αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Να αναφέρουμε πως για την συντριπτική πλειοψηφία των ειδικοτήτων ο πίνακας διοριστέων έχει συμπληρωθεί, στην συντριπτική πλειοψηφία των ειδικοτήτων, σε ποσοστό 80-89%

Καταγράφονται ειδικότητες -αυτό είναι το «αγκάθι» στην ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων- όπου το ποσοστό κάλυψης στον πίνακα διοριστέων φτάνει μόλις στο 50%. Αυτό το χαμηλό ποσοστό «μπλοκάρει» την διαδικασία.

Στην κατηγορία ΠΕ και ΤΕ οι αιτήσεις των υποψηφίων -ελέγχονται από το ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης- βρίσκεται, ήδη, στον 3ο γύρο ελέγχου

Η έκδοση των αποτελεσμάτων εντός του Μαΐου εξακολουθεί να είναι ρεαλιστικός στόχος.

Διαβάστε εδώ για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019.

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.