ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Γιατί καθυστερούν τα αποτελέσματα στην ΑΣΕΠ 3Κ 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες καθυστερούν από πλευράς ΑΣΕΠ να δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 3Κ 2018 εξαιτίας λαθών που έχουν εντοπιστεί από τους αρμόδιους σε εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις.

Λάθη και παραλείψεις φέρεται να φέρνουν καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με τον συνήθη τρόπο: Ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ

Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται κανονικά, με την γνωστή διαδικασία, στον χρόνο που ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018 μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί περί τους 7.400 διοριστέους. Ο αριθμός φαίνεται να είναι ικανοποιητικός, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και μεγάλη παγίδα, όσον αφορά τον χρόνο.

Το βασικό πρόβλημα για την ανεύρεση φακέλων διοριστέων από τον ΑΣΕΠ είναι ότι οι φάκελοι που ανοίγονται έχουν «μοιραία» λάθη (τίτλοι σπουδών, απαραίτητα πρόσθετα προσόντα) που μεταθέτουν, αυτομάτως, τον υποψήφιο στον πίνακα αποκλειομένων.

Για το ΑΣΕΠ 3Κ 2018 τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν τον Απρίλιο. Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο.

Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Στην ΑΣΕΠ 3Κ 2018 τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για την ανεύρεση διοριστέων. Καταγράφονται ειδικότητες όπου χρειάζχονται να ανοίξουν 30 έως 50 φάκελοι για να βρεθεί μία σωστή αίτηση υποψηφίου.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.