ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018. Ξεκίνησε στις 9 Απριλίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για 949 µόνιµες θέσεις σε δοµές Υγείας, ενώ ήδη από χθες υποβάλλονται οι αιτήσεις για 12 θέσεις στη Βουλή

Για την ΑΣΕΠ 3Κ 2018 περίπου 400 κενές θέσεις έχουν απομείνει για για να συμπληρωθεί ο πίνακας των 8.166 οριστικά επιτυχόντων για την μεγάλη προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Έχουν ήδη «κλειδώσει» σχεδόν 7.800 θέσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελευταίος γύρος ελέγχου από τον ΑΣΕΠ.

Να θυμίσουμε πως η προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ αφορά συνολικά 1.116 µόνιµες θέσεις σε δοµές Υγείας, δηλαδή νοσοκοµειακά ιδρύµατα σε όλη την επικράτεια. Από σήµερα όµως κατατίθενται αιτήσεις µόνο για τις 949 θέσεις, που αφορούν αποφοίτους Πανεπιστηµιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Η προθεσµία λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 14.00.

Πως υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα:

Για τον υπολογισμό του Δώρου Πάσχα λαμβάνονται υπόψη:

Ο χρόνος υποχρεωτικής αποχής από την εργασία των γυναικών πριν και μετά τον τοκετό.

Tο χρονικό διάστημα κατά το οποίο εργαζόμενος σπουδαστής έλαβε σπουδαστική άδεια προκειμένου να συμμετάσχει σε εξετάσεις.

Ο χρόνος άδειας λουτροθεραπείας, εφόσον υπάρχει γνωμάτευση από ασφαλιστικό οργανισμό.

Αν ο μισθωτός ασθένησε κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα αφαιρεθούν μόνο οι ημέρες που έλαβε επίδομα ασθενείας από τον ασφαλιστικό φορέα.

Πότε αναμένονται οι πληρωμές ΚΕΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.