ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018, για την συμπλήρωση των οριστικών αποτελεσμάτων, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, απομένει η ανεύρεση περίπου 250 διοριστέων.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018-Πως θα βγουν τα αποτελέσματα βήμα βήμα:

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πίνακας κατάταξης όλων των υποψηφίων που ελέγχθηκαν από το ΑΣΕΠ. Από τον πίνακα αυτόν θα αντληθούν επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας, στην περίπτωση που κάποιος από τους διοριστέους αρνηθεί τη θέση

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Δημιουργία αρχείων excell -πάνω από 300- από τη Μηχανοργάνωση του ΑΣΕΠ, με “πλήρη παραμετροποίηση”

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Δημοσιοποίηση των excell στο site του ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Η αναζήτηση του ονόματος ενός υποψηφίου θα γίνεται και με χρήση αριθμού αστυνομικής ταυτότητας (μηχανή αναζήτησης)

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Τελικός έλεγχος για “μηδέν μεταβολές” (αλλαγές) με την εισαγωγή και του τελευταίου διοριστέου υποψηφίου (8.166)

Δημιουργία τριών πινάκων που θα δημοσιοποιηθούν στο σύνολό τους

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Δημιουργία πίνακα απορριπτέων. Σε αυτόν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι με έλλειψη παραβόλου και τίτλου σπουδών

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πίνακας 8.166 διοριστέων με φορέα διορισμού, στοιχεία ταυτότητας, αριθμός μορίων, θέση στον πίνακα κατάταξης, βαθμίδα εκπαίδευσης, ειδικότητα.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018 εντός Μαΐου εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί, παρά τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας που καταγράφουν οι φάκελοι υποψηφίων ΔΕ και, κυρίως, ΥΕ. Τι θα γίνει με προσλήψεις και ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.