ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2Κ/2019 και δείτε πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην προκήρυξη 2Κ/2019, όπως αποκάλυψε στις 8 Ιουλίου το workenter, αρχίζει σήμερα Τετάρτη, 10 Ιουλίου και λήγει στις 16 Ιουλίου και ώρα 14:00

Ενστάσεις επί των νέων προσωρινών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση 63 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, από τον πίνακα επιλαχόντων της προκήρυξης 13Κ/2017, υποβάλλονται έως και την πάροδο της 17ης Ιουλίου

Οι υποψήφιοι της προκήρυξης 2Κ/2019 θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα όσον αφορά το χρόνο συγκέντρωσης των δικαιολογητικών. Θα πρέπει αυτά να είναι εν ισχύ μέχρι την λήξη προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν, τώρα, μόνο ηλεκτρονική αίτηση. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει μεν να συγκεντρωθούν αλλά να αποσταλούν στο ΑΣΕΠ μόνο όταν αυτό τα ζητήσει με νεότερη ανακοίνωσή του.

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αποδειχτούν οι κρίσιμες ιδιότητες για το τέκνο τρίτεκνης ή πολύτεκνης οικογένειας.

Σημειώνεται επίσης, ότι για την απόδειξη της ανεργίας -η οποία μοριοδοτείται- απαιτείται πρόσφατη βεβαίωση.

Ηλεκτρονικά, έως τις 16 Ιουλίου, θα πρέπει να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ η αίτηση συμμετοχής για την προκήρυξη 2Κ/2019.

Η διαδικασία αφορά αποκλέιστικά υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν, τώρα, να αξιοποιήσουν τα κριτήρια επιλογής συγκεντρώνοντας εκείνα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητές τους.

Αποτελέσματα για ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.