ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Μέσα σε ένα μήνα οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του oaed.gr στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων. Έως και την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 134 νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ, μετά και την παράταση που δόθηκε.

ΑΣΕΠ – προσλήψεις στη ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: Έως και την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 134 νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ, μετά και την παράταση που δόθηκε.

Συγκεκριμένα, η υποβολή των αιτήσεων παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Ζητούνται:

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (Τ4/Β) 11
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ) 88
ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων 19
ΔΕ Βοηθοί Χειριστές Ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων μηχανημάτων (με καδοτροχό) 13
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου (Σάρωθρα) 1
ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων τεχνικών έργων 2

ΟΑΕΔ- Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.500 ανέργους

Μέσα σε ένα μήνα οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του oaed.gr στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών που υπεγράφη από τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο προβλέπει την πρόσληψη 36.500 ατόμων τα οποία θα περάσουν από υποχρεωτική κατάρτιση.

Ο βασικός σκοπός του νέου Προγράμματος 8μηνης διάρκειας, είναι η επανασύνδεση των μακροχρονίων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και η σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το Πρόγραμμα, συνολικής δαπάνης 277 εκατ. ευρώ περίπου, θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και παράλληλα με την απασχόληση που θα προσφέρει, θα παρέχει υποχρεωτική κατάρτιση και πιστοποίηση νέων δεξιοτήτων στους ωφελούμενους ως σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αγγελικη Δαφνη

Μας πρήξατε με τα κοινωφελη όλες οι σελίδες ! Από τον Οκτώβριο μόλις είναι να βγει όλο αναβάλλεται από μήνα σε μήνα ! Πείτε μας ξεκάθαρα ότι ακυρώθηκε και ότι θα το βγάλουν προεκλογικά να τελειώνουμε με αυτή την κωμωδία !