Με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο και κρατώντας ένα μικρό κοάλα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ευχαριστεί όλους για τη γενναιοδωρία τους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του τις προηγούμενες ημέρες για βοήθεια με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή από τις εκτεταμένες πυρκαγιές στη μακρινή Ήπειρο.

«Προτρέπω πατρικώς όλους τους ανθρώπους μας να μην χάνουν τις ελπίδες τους προς το Θεό. Η αγάπη του Θεού, αναμφισβήτητα, θα κυριαρχήσει μέσα από την τραγωδία και τα βάσανα που αντιμετωπίζουμε. Σας προτείνω να προσευχηθούμε. Να γονατίσουμε και να παρακαλέσουμε θερμά τον φιλάνθρωπο Κύριό μας να απελευθερώσει τη βροχή από τους ουρανούς, για να σβήσει τις πιο καταστρεπτικές φωτιές που έχουν κλονίσει μέχρι τώρα την όμορφη Αυστραλία μας.

Με κέντρο το Χριστό, ας ενώσουμε τις καρδιές και τις ψυχές μας, έτσι ώστε οι σιωπηλές μας κραυγές να φτάσουν στο θρόνο του Θεού» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων και με εμφανή συγκίνηση στη δημόσια έκκλησή του όταν η πύρινη λαίλαπα ήταν σε εξέλιξη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.