Σήμερα, αρχίζει για εσάς, ένα νέο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών, με στόχο την γνώση και την πνευματική καλλιέργεια.

Να θυμόσαστε, πως όσες γνώσεις κι αν κατέχει ο άνθρωπος, εάν λείπει η αρετή, οι γνώσεις αυτές δεν έχουν καμία αξία. Η αρετή καλλιεργεί τον άνθρωπο. Τον καθιστά υπομονετικό, δυνατό, θαρραλέο. Τον μαθαίνει, να αγαπά τον Θεό και να σέβεται τον συνάνθρωπο.

Στο ξεκίνημα και του φετινού σχολικό έτους, παρουσιάζονται ιδιαίτερες δυσκολίες, λόγω της πανδημίας. Οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή και υψηλότερο αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους συμμαθητές, απέναντι στον κάθε συνάνθρωπό σας. Μην λησμονάτε, πως η σχέση με τον Θεό είναι ανεξάντλητη πηγή δύναμης. Η δύναμη αυτή, την οποιαδήποτε δυσχέρεια στην ζωή σας, θα την καταστήσει αντιμετωπίσιμη.

Βέβαια, και σε αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά συνοδοιπόρους και οδηγούς σας, έχετε τους εκπαιδευτικούς σας, τους γονείς, αλλά και την Μητέρα Εκκλησία, η οποία βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας, στις ανάγκες σας και στους προβληματισμούς σας.

Καλά μου παιδιά, σας εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτή η νέα σχολική χρονιά, παρά τις ιδιαιτερότητες, να είναι για όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, καλή, ευλογημένη και δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες, με την Χάρη του Ουράνιου Πατέρα μας, Ιησού Χριστού.

Με εγκάρδιες ευχές

+ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.