Γράφει η Μητρόπολη Άρτης

Ιερά Μητρόπολη Άρτης: Κυριακή ΙΑ΄ Λουκά στην Ενορία Αγίας Παρασκευής Ράμιας

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, το πρωΐ, στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ράμιας Άρτης, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος στο Κήρυγμά του, ετόνισε, πως όλοι είμαστε καλεσμένοι από τον οικοδεσπότη Χριστό, στο Μέγα Δείπνο της αληθινής ζωής. Αν αντιληφθούμε αυτή την αλήθεια, θα σπεύσουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα, με ευχαριστιακή διάθεση προς τον Θεό.

Αν όμως θεωρήσουμε, πως μπορούμε μόνοι μας, να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες μας, τότε αρνούμενοι το κάλεσμα του Θεού, μένουμε άγευστοι της αληθινής, της αιώνιας ζωής. Και τότε, πραγματώνεται δυστυχώς, ο λόγος της Αποκαλύψεως «όνομα έχεις ότι ζης και νεκρός ει».

Η ζωή είναι το Δείπνο, που παραθέτει ο Θεός. «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί». Ας εκλέξουμε την μετοχή μας στο Δείπνο της αληθινής, της αιώνιας ζωής. Η αληθινή ζωή είναι επιλογή. Είναι ο Χριστός, η Εκκλησία.

Άρτα: Κυριακή ΙΑ΄ Λουκά στην Ενορία Αγίας Παρασκευής Ράμιας Άρτα: Κυριακή ΙΑ΄ Λουκά στην Ενορία Αγίας Παρασκευής Ράμιας Άρτα: Κυριακή ΙΑ΄ Λουκά στην Ενορία Αγίας Παρασκευής Ράμιας

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.