Γράφει η Μητρόπολη Άρτης

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, το πρωΐ, στον Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στην Άρτα, όπου βρίσκεται προς προσκύνησιν ο Τίμιος Σταυρός της Επισκοπής Λητής και Ρεντίνης, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του επιχωρίου Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου και εκκλησιάσθηκαν μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου της πόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος ετόνισε στους μαθητές ότι ο Άγιος Μάξιμος προσέφερε τα πάντα για την δόξα του Θεού και για την υπηρεσία στον συνάνθρωπο. Και μέσα από πολλές δυσκολίες δοξάσθηκε από τον Θεό και αποτελεί δόξα και για την Άρτα, την πατρίδα του.

Πιστοί συνεχίζουν, να προσέρχονται διαρκώς, για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό της Επισκοπής Λητής και Ρεντίνης, ο Οποίος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, θα παραμείνει στον Ναό, έως το τέλος της Εβδομάδος.

Άρτα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για μαθητές Άρτα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για μαθητές Άρτα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για μαθητές Άρτα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για μαθητές

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.